Product Categories

Contact Us

Yantai Daming Inflatable Co.,Ltd

Add:1203room,Sanshui building, Beima Road, Yantai 264000, Shandong, China

Contact:Candy Liu

Tel:86-535-6669825

Mobile:+86-18653566168

Email:info@dminflatable.com

News

Home > News > Content
LED Lighting Inflatable Nine Planets The Solar System for Decoration
Jan 15, 2019
Basic Info
  • Model NO.: lighting moon-01

  • Material: Polyester

  • Suitable for: Adult

  • Color: Color

  • Brand Name: Daming/Waha Inflatable

  • Size: Customized

  • Inflation Gas: Air

  • Customized: Customized

  • LED Light: Available

  • Transport Package: Carton

  • Origin: Shangdong Yantai, China

  • Type: Decoration

  • Party Type: Daily, Festival, advertising Party

  • Style: Western

  • Product Name: Hot Event Decoration Inflatable Planet Ball

  • OEM: Available

  • Inflation Method: Fan

  • Application: Party, Club, Decoration, Advertising, Celebrati

  • Shipping: Express/Air Cargo/by Sea

  • Trademark: Daming/Waha Inflatable

  • Specification: CE

  • HS Code: 3926909090

Product Description

 
Item nameHot event holiday decoration inflatable balloon BALL
BrandDaming/Waha Inflatable
Material210T polyester fabric which is pretty smooth , soft and has good transmission of light
SizeCustomized.
ColorAs picture or customized.
StitchingDouble & quadruple needle safe stitching & quadruple stitching with strong thread everywhere to make sure the inflatables are strong enough.
MOQ1 Piece
CertificatesCE, UL, EN71, ROHS, SGS etc.
PackingPack bag inside and carton outside.
UsageFor business, stage, outdoor, super market, amusement, family, wedding party, club, park, outdoor activity, resell, exhibition, Christmas, Halloween, and other all kinds of events decoration supply.
Shipping wayBy express, by sea, by air
Warranty2 years.
CertificateCE, UL, EN71, ROHS, SGS etc.
LogoAvailable
PrintingDigital printing, screen printing, or hand printing.
AccessoriesInternal hanging CE blower , led lights (16 changeable colors), controller to led lights , repair kits, package bag
Payment termT/T, Paypal, Western Union , Money Gram
Payment notes50% as deposit before delivery , the balance will be paid before delivery
Delivery time3-10 days after receiving balance payment.
Function:
1) Inflatable balls can be used both indoor and outdoor, and you can have different activities with it, such as party, wedding, Christmas, exhibition, promotion, events etc.
2) Inflatable balls are easy to install and move, it can stand up after inflated by air blower .
3) We can also install LED light inside the balls. It just like a led lighted balloon.
4)It can be made into hundreds of different shapes. Great artworks!!!
Advance:
1. Professional / Skilled Manufacturer  & Perfect Designer & Best Quality & Timely Delivery & with experiences of more than 20 years.
2. Making customized inflatables for customers. The color, size, design can be customized.
3. Certified material, blower.

1. 50% of total as deposit.
2. We design a sketch for you.
3. You confirm the design, we begin to produce.
4. We will show you the photos after we finish the product.
5. You confirm the photos and pay the balance.
6. We arrange to deliver.
All of our inflatable stars sets include a blower and a multi-color LED light.
Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?
Answer: Inflatable sewn items  need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.
Question 2. Can I have custom design with personal company logo or wording?
Answer: For all our inflatables, the customized logo and wording is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use.
Question 3. What kind of payment do you accept?
Answer: We prefer T/T, West Union, Paypal and Money Gram.
Question 4. How long will it take to produce?
Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order)
Question 5. How long will it take for the delivery?
Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 25~35 days.
Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?
Answer: We are a inflatable manufacturer with more than 20 years experience. We are certified by BV and TUV. Also, we have CE, EN14960, SGS, ASTM, UL, ROHS and other certificates.
Question 7. Do you offer accessories like blowers, repair kits?
Answer: Yes, each item is equipped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.
Question 8. Can I check the quality before delivery?
Answer: Yes, once the production finished, we will send you the pictures to check. Welcome you visit our factory to check the quality.