Product Categories

Contact Us

Yantai Daming Inflatable Co.,Ltd

Add:1203room,Sanshui building, Beima Road, Yantai 264000, Shandong, China

Contact:Candy Liu

Tel:86-535-6669825

Mobile:+86-18653566168

Email:info@dminflatable.com

Event Stage Decoration Inflatable Arch

Event Stage Decoration Inflatable Arch

Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items? Answer: Inflatable sewn items need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items. Question 2. Can I have custom design with personal company logo or wording? Answer: For all our inflatables, the customized logo and wording is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use. Question 3. What kind of payment do you accept? Answer: We prefer T/T, West Union, Paypal and Money Gram. Question 4. How long will it take to produce? Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order) Question 5. How long will it take for the delivery? Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 25~35 days. Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates? Answer: We are a inflatable manufacturer with more than 4 years experience. We are certified by BV and TUV. Also, we have CE, EN14960, SGS, ASTM, UL, ROHS and other certificates. Question 7. Do you offer accessories like blowers, repair kits? Answer: Yes, each item is equipped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits. Question 8. Can I check the quality before delivery? Answer: Yes, once the production finished, we will send you the pictures to check. Welcome you visit our factory to check the quality.

Chat Now
Product Details

Event Stage Decoration Inflatable Arch


Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?

Answer: Inflatable sewn items  need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.

Question 2. Can I have custom design with personal company logo or wording?

Answer: For all our inflatables, the customized logo and wording is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use.

Question 3. What kind of payment do you accept?

Answer: We prefer T/T, West Union, Paypal and Money Gram.

Question 4. How long will it take to produce?

Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order)

Question 5. How long will it take for the delivery?

Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 25~35 days.

Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?

Answer: We are a inflatable manufacturer with more than 4 years experience. We are certified by BV and TUV. Also, we have CE, EN14960, SGS, ASTM, UL, ROHS and other certificates.

Question 7. Do you offer accessories like blowers, repair kits?

Answer: Yes, each item is equipped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.

Question 8. Can I check the quality before delivery?

Answer: Yes, once the production finished, we will send you the pictures to check. Welcome you visit our factory to check the quality.


inflatable (21)_副本


Accessories.jpg

Accessories2.jpg

packing.jpg

地图.jpg

shipping time.jpg

最后.jpg


Hot Tags: event stage decoration inflatable arch, China, manufacturers, suppliers, factory, wholesale, low price, buy
Related Products
Feedback